Eodem modo typi, qui nunc nobis videntur

Официално обявяване на Sarafovo Open Air 2022 10-12 June

Здравейте приятели на плажният тенис в България,
Имаме новина!
Днес Sarafovo BTC Team, с помощта на приятелите от BTBulgaria Club официално обявяваме провеждането на Sarafovo OPEN AIR'2022!
Надяваме се, че вече предизвикахме вашите усмивки и ви накарахме да си спомните прекрасните моменти, които прекарахме заедно на турнира в Сарафово миналото лято!
Sarafovo OPEN AIR'2022 ще се състои на 10-12 юни.
В галерията тук в нашия клубен сайт ще намерите много кадри, които ще ви припомнят моменти от миналогодишното издание на SOA:

Припомнете си и нашият турнирен хит, който предизвика невиждан купон :)  SOA'21 привлече участници от Бургас, Сарафово, Варна, Русе, София, Добрич, Равда, Русия, Словакия и т.н.
В историята SOA'21 ще остане като турнирът по плажен тенис с най-много изграден кортове, с може би най-много участвали любители-състезатели и най-голям брой проведени мачове, организиран в България! По време на двата турнирни дни на плажа на Diddi beach bar, бяха изиграни 104 мача от 47 двойки в четири формата. Тогава бяхме радостни и защото в деня преди старта на турнира по време на инициативата на Sarafovo BTC “отворени кортове” успяхме да покажем чара на плажния тенис на 24 усмихнати дечица от училище “Христо Ботев” в Сарафово. 
Иска ни се и ще направим всичко по силите си и тази година Sarafovo OPEN AIR’2022 да предизвика:
Вашите усмивки,
Вашето прекрасно настроение,
Вашите емоции,
Вашите положителни отзиви,
Вашата подкрепа
Очакваме ви на 10-12 юни 2022г! Запазаете тези дати!
Очакваме и вашите заявки за участие!